Éjszakai szakasszal kezdődött az Esztergom Classic

Megosztás :

Péntek este két dobogókői szakasszal vette kezdetét az Esztergom Classic. A híres pályán a mezőny hét legbátrabb tagja, köztük ifj. Tóth János állt rajthoz. A teljes mezőny szombaton 13:00-kor rajtol Esztergomban a Széchenyi téren. 

Egy régen nem látott, népszerű pálya tért vissza az Esztergom Classic nyitószakaszaként. Az Esztergom–Dobogókő szakaszt 21:30-kor, tehát már sötétben teljesítette a Historic mezőny egy része. 

Fotó: Béres Gábor // Esztergom Classic

1-es rajtszámmal ifj. Tóth Jánost láthattuk egy Peugeot 207-es volánja mögött, de rajthoz állt többek között Fischer Dani Subaru Imprezával és az I. Esztergom Rally N csoportos győztese Huberth István Lada VFTS-sel. A legnagyobb hangahatást azonban Gál „Baba“ István érte el a Porsche 911-essel. 

A mezőny kétszer teljesítette a szakaszt, amely ezúttal is az öröm- és élményautózásról szólt, így nem volt időmérés sem. 

Fotó: Béres Gábor // Esztergom Classic

A teljes Historic mezőny, a Cruise-zal szombaton 13:00-kor rajtol, a Széchenyi térről, majd a Budapest Rally Regularity mezőnyével kiegészülve kétszer (13:48 és 14:36) teljesíti Lábatlan–Bajnát, délután pedig 17:00 kezdettel Esztergomban két városi speciállal zárul a nap. 

Scroll to Top