Esztergom üdvözli az autósport szerelmeseit

Megosztás :

Esztergom már három évtizeddel ezelőtt, az első Esztergom Rallyn is teljes mellszélességgel állt a rendezvény mögé és akkor is megtapasztalhattuk a Dunakanyar Fővárosának vendégszeretetét. Ezt a régi hagyományt szeretné idén feleleveníteni. 

„Üdvözöljük az autósport szerelmeseit! – kezdte Hernádi Ádám, Esztergom Megyei Jogú Város polgármestere. – Nagy örömünkre szolgál, hogy idén két évtizedes kihagyást követően, újra rendezünk rallyversenyt városunkban, amelyre 2023. május 19-21 között kerül sor.

Az Esztergom Classic egy rendkívül izgalmas és látványos esemény, melyen ikonikus járművek, régi rallyautók cirkálnak majd a város utcáin és környékén. A rendezvény során a résztvevők egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy közelebbről is megismerjék ezeket az ikonikus járműveket és lássák őket versenyezni az utakon.

Egy igazán magas színvonalú eseménynek adhatunk otthon, tele látványosságokkal és különleges programokkal. Az autóversenyzés iránt érdeklődőknek és az autók szerelmeseinek különösen érdemes ellátogatniuk az eseményre, hiszen nem csak a pályán, hanem testközelből is megnézhetik majd az autókat, melyekből 40 darabot a város főterén, a Széchenyi téren állítanak majd ki a szervezők.

A rendezvény során a résztvevők felejthetetlen élménnyel gazdagodnak, miközben megismerkedhetnek a régi, klasszikus autók világával és a rallyversenyek varázsával. Ha szeretnék megtapasztalni az autóversenyzés izgalmát és látni a régi rallyautók teljesítményét, akkor mindenképpen látogassanak el a Duankanyar Fővárosába, az Esztergom Classicra!”

 

 

Scroll to Top